Business Model Innovatie seminar : voorjaarsborrel 31 maart, Ondernemershuis te Spijkenisse

Zit er voldoende rendement in uw businessmodel?

We leven in een tijd waarin steeds minder voorspelbaar is hoe u waarde kan toevoegen. De tijden van grote winsten maken en marktaandeel winnen zijn over. De meerderheid van de organisaties opereert in een omgeving waar plotseling concurrenten hun invloed pakken, klanten blijven vragen om nieuwe service en innovaties en business-plannen nog geen jaar houdbaar zijn. Organisaties moeten hun business model continue blijven vernieuwen om in de toekomst winstgevend te zijn en te blijven. Daar zijn nieuwe vaardigheden, tools en een nieuwe mindset voor nodig.

Snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt en nieuwe kansen zien en pakken kan hét verschil maken! Tijd om te innoveren en nieuwe winstmogelijkheden te creëren!  Dus innovatie van uw businessmodel. Hoe?

Inmiddels gebruiken miljoenen organisaties en start-ups wereldwijd het Business Model Canvas: een systematische en visuele methode om uw business model in kaart te brengen en te innoveren. Ondernemers denken hierbij als designers, zetten visuele tools in, maken toekomstscenario’s, genereren verschillende opties, innoveren als een start-up en maken prototypes en testen deze.

Door te werken met Het Business model Canvas wordt u op een gestructureerde wijze begeleid naar een (nieuwe) visie en strategie waarbij uw ambitie centraal staat. Graag nodigen we jullie uit voor het seminar ‘Business Model Innovatie’

AFSLUITING
Aan het eind van het seminar deelt u uw nieuwe 
businessmodel met de overige deelnemers. Welk bouwsteen leidt bij u tot welk nieuw idee? Met welk resultaat? Wat gaat u morgen anders doen waarbij u rendement en succes van uw onderneming centraal stelt?

Vervolgroute op het seminar ‘Business Model Innovatie’

Wij faciliteren het ontwikkelen van nieuwe strategische inzichten en mogelijkheden aan de hand van een Route van negen stappen, waarbij het Business Model Canvas centraal staat. We starten de Route visie- en strategieontwikkeling met het seminar Business Model Innovatie.

Inhoud
Aan het eind van dit seminar heeft u in beeld:

  • – het huidige business model van uw organisatie
  • – de relevante omgevingsfactoren
  • – creëer een bedrijfscultuur met een écht commitment aan de doelstellingen
  • – innovatietechnieken voor business modellen
  • – het proces van business modelling
  • – een nieuw perspectief op uw klanten

Wij nodigen u van harte uit bij dit gratis seminar bij het ondernemershuis te Spijkenisse! Tevens ontmoet u diverse andere ambitieuze ondernemers en directeuren om te netwerken onder het genot van een borrel. Voor exacte tijden en locatie, zie onze agenda !

Graag aanmelden bij :

bertine@bertineblom.nl

huub@huubvdberg.nl

Businessmodel voor succes!

Businessmodel voor succes!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *