Uitnodiging etiquettediner, u aangeboden door OrganisatieDoorbraak voor accountants
Hierbij wil OrganisatieDoorbraak voor accountants u en uw partner uitnodigen voor een etiquettediner. Hierbij ontvangt u informatie over de opzet van een etiquettediner.
In de omgang zowel in ons zakelijk – als persoonlijk leven worden wij niet alleen op kennis maar ook op onze persoonlijke performance en omgang beoordeeld en gewaardeerd. Tijdens het etiquettediner is het de bedoeling met elkaar de ‘puntjes op de ‘i’ te zetten’ op het gebied van (zakelijke) omgangsvormen en etiquette en persoonlijke presentatie tijdens zakelijke lunches en diners. Echter ook in uw prive-leven kunt u uw voordeel ermee doen.
Het programma start met een aperitief waarbij een inleiding wordt gegeven over het belang van (zakelijke) omgangsvormen/etiquette. Aansluitend worden de proef- en keuringscriteria van ‘wijn aan tafel’ behandeld waarna het gezelschap aan tafel gaat. Tijdens het diner komen de volgende onderwerpen aan bod:
Hoe ‘Actief’ gastvrouw en gastheer te zijn richting klant/relatie en bediening
‘Actief’ restaurantbezoek
‘Moeilijke’ gerechten
Persoonlijke performance, waaronder houding, tafelmanieren, converseren etc.
Hoe om te gaan met ‘moeilijke’ gerechten wordt direct aan tafel in praktijk gebracht. De samenstelling van het menu zal zodanig zijn dat bij iedere gang de ene helft van de deelnemers een ander gerecht geserveerd krijgt dan de andere helft. Er wordt om-en-om aan tafel uitgeserveerd zodat men van elkaar kan leren.
Performance presentator
De Presentatie wordt uitgevoerd door André Jansen en Bertine Blom etiquette- & performancecoaches en is georganiseerd door Huub van den Berg, directeur van OrganisatieDoorbraak voor accountants. Wij wensen jullie, samen met jullie partners, een onvergetelijke avond toe,
Huub van den Berg
Bertine Blom