Onze klanten

Wat anderen over ons zeggen

Referenties Huub v. d. Berg

Huub heeft in 2013 de directie van SynCount op constructieve wijze begeleid en uitgedaagd tijdens de module Bedrijfsstrategie. Hij heeft ons geholpen constructieve keuzes te maken om samen met onze medewerkers verder te bouwen aan een succesvolle organisatie, waarbij onze (toekomstige) clienten centraal staan. Hierbij staat het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening, zoals de SynCount Business Academy, hoog op de agenda.

drs. Sander Koeleman RApartnerSynCount

Huub organiseert sinds enkele jaren onze PE-sessies. Deze bijeenkomsten hebben als doel om als professional vaktechnisch bij te blijven plus met geïnteresseerde relaties van gedachten te wisselen over actuele, inhoudelijke onderwerpen. Huub is een gedreven, enthousiaste en creatieve organisator en opleider, waardoor onze 
PE-sessies van hoog kwalitatief niveau zijn.

Bart van der Poel RApartnerDKN Accountants

Door de praktische trainingen van Huub en Bertine heb ik mij sterk ontwikkeld in persoonlijke profilering, zowel intern als extern. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in promotie tot partner als wel de verdere uitbouw van mijn cliëntenportefeuille.

Stefan van Huizen AApartnerGrant Thornton

Huub heeft op betrokken en creatieve wijze een ‘Route naar Succes’ ontwikkeld voor accountantskantoren om haar cliënten op succesvolle wijze online bedrijfsfinancieringen te kunnen adviseren en hen hierin te begeleiden. Deze Route naar Succes wordt in diverse abonnementstypes (goud, zilver en brons) aangeboden.

Korstiaan ZandvlietCEOSymBid Corporation

Referenties Bertine Blom

Bertine heeft op betrokken en creatieve wijze een ‘Route naar Succes’ ontwikkeld voor accountantskantoren om haar clienten op succesvolle wijze online bedrijfsfinancieringen te kunnen adviseren en hen hierin te begeleiden. Deze Route naar Succes wordt in diverse abonnementstypes (goud, zilver en brons) aangeboden.

Korstiaan ZandvlietCEO Symbid CorporationSymbid

‘Bertine biedt een Hapinness route die haar klanten echt verder kunnen helpen in het behalen van persoonlijk of zakelijk rendement!

Verbetertraject voor meer rendementVerbeteren door geluk centraal te stellen

Door de praktische coaching en begeleiding van Bertine heb ik mij sterk ontwikkeld in persoonlijke profilering, zowel intern als extern. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in promotie tot partner als wel de verdere uitbouw van mijn cliëntenportefeuille.

Stefan van Huizen AApartner Grant ThorntonGrant Thornton

‘Bertine heeft veel ervaring als High Performance Coach die leidinggevenden van strategisch advies voorziet om bovengemiddeld rendement te behalen.’

Excellente prestatiesHoe bouw ik een HPO?

Bertine heeft de directie van SynCount op constructieve wijze begeleid en uitgedaagd tijdens de module Strategie en implementatie. Zij heeft ons geholpen in een aantal modules constructieve keuzes te maken om samen met onze medewerkers verder te bouwen aan een succesvolle organisatie, waarbij onze (toekomstige) cliënten centraal staan. Hierbij staat het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening, zoals de SynCount Business Academy, hoog op de agenda. Tevens heeft zij een aantal inspirerende seminars verzorgd zoals ‘Op weg naar een High performance organisatie’ en’ Ga voor Goud voor je cliënten!’

Drs. Sander KoelemanPartner SynCount

Contactformulier

3 + 4 = ?

Facebook IconYouTube IconBezoek de zakelijke LinkedIn pagina van Huub van den BergBezoek de zakelijke LinkedIn pagina van Huub van den BergBezoek de zakelijke LinkedIn pagina van Huub van den BergBezoek de zakelijke LinkedIn pagina van Huub van den Berg