Over ons

Onze ambitie is: resultaat voor u !

Nieuwe strategie

Verbeterde processen

Gelukkige klanten

Innovatieve dienstverlening

Optimale samenwerking voor directie en medewerkers

Over ons

Waarom willen we er voor u zijn ?

Accountantskantoren staan in het zich snel veranderende speelveld  waarin ze opereren. Ze staan onder toenemende druk en het huidige businessmodel- en verdienmodel is niet meer bestendig.

Partners in doorbraak is een organisatieadviesbureau die u en uw klanten centraal stelt op momenten van de waarheid. Wij werken al 10 jaar in de zakelijke dienstverlening.

Daarnaast heeft Partners in doorbraak een Doorbraakprogramma en Doorbraakacademy voor het opleiden van accountants tot Partners in Doorbraak. We hebben voorbeeldingrediënten voor het opzetten van een eigen Businessacademy voor accountantskantoren om zo hun nieuwe dienstverlening onder de aandacht te brengen.

Wij zetten volledig in op het succes van accountantskantoren en diens klanten in deze nieuwe wereld. ‘Partners in Doorbraak’ laat beleven dat dat transformatie ook een ontdekkingsreis kan zijn met mooie nieuwe bestemmingen die zorgen voor geluk en resultaat! Maak kennis met onze Doorbraakkroutes en laat je meenemen naar succes!

Wat is onze werkwijze?

Partners in Doorbraak helpen u effectief in te spelen op al uw bedrijfsvoeringsvraagstukken zodat uw omzet zal stijgen, uw winst zal toenemen, uw medewerkersbetrokkenheid zal toenemen en uw klantloyaliteit en klantgeluk zal vergroten.

Partners in Doorbraak start de kennismaking met uw bedrijf en uw vraagstukken altijd met een gedegen analyse. Door een uitgebreide analyse kunnen we die factoren te vinden die voor uw bedrijfsvoering HET verschil maken.

Partners in Doorbraak gaat met u en uw medewerkers, uw strategie, adviesmodel, uw propositie en/of uw (commerciële) processen etc opnieuw vormgeven. Met als resultaat: oprecht gemotiveerde medewerkers en gelukkige klanten en een tot 10% grotere winst en 10% kostenbesparing. Er worden commerciële doorbraken gerealiseerd die hand en hand gaan met doorbraken in efficiency in klantcentrale processen, gerealiseerd door uw eigen betrokken medewerkers. Doordat zij zich in betrokken sessies met Partners in Doorbraak diep ingeleefd hebben in de belevingswereld van uw bedrijf en uw klanten raken zij gemotiveerd om voor uw organisatie hét verschil te maken: ‘Samen op reis naar een Doorbraak in bedrijfsvoering!’

Op zeven vraagstukken oplossingen voor accountants en hun klanten op weg naar naar High Performance.

Doorbraak in 7 stappen naar een High Performance Bedrijf

De wereld van accountancy verandert in een snel tempo. U behaalt steeds minder rendement met de traditionele producten. Dat vraagt om innovatieve dienstverlening en een onderscheidende positionering en klantbenadering. Van de accountant als ‘winnaar van de toekomst’ wordt nieuwe slagkracht verwacht met continue aandacht voor verbetering en vernieuwing.

Partners in Doorbraak adviseren u graag hoe u dienstverlening te vernieuwen, gebaseerd op een strategische keuze die voor u en uw klanten hét verschil maakt. Samen kunnen we uw bedrijfsvoering verbeteren, passende bij alle nieuwe ontwikkelingen. Niet alleen als u zich zorgen maakt over de nieuwe wetswijzigingen of veranderende marktomstandigheden. Ook of júist als u de bedrijfsvoering op orde heeft, dagen wij u uit continue te verbeteren! Samen met u willen wij de uitdagende toekomst tegemoet!

Partners in Doorbraak bieden u onder andere ondersteuning op de 7 vraagstukken zoals hiernaast omschreven. Nieuwsgierig? U kunt altijd mailen voor een kennismakingsafspraak.

—————————–

Partners in Doorbraak helpt accountantsorganisaties en hun klanten presteren en excelleren onder verschuivende marktomstandigheden. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen we robuuste strategieën en innovatieve bedrijfsoplossingen, vaak met inzet van moderne communicatiemethoden. Natuurlijk blijven we vervolgens aan boord om garant te staan voor een succesvolle implementatie van ons advies. Zo creëren we oplossingen die breed gedragen worden en daarmee extra krachtig zijn.

Onze kennis en vaardigheden dragen we graag over op anderen. De Business Doorbraak Academy biedt opleidingen op het gebied van organisatieontwikkeling en informatievoorziening. Daarnaast zijn er trainingen voor het verbeteren en aanscherpen van de persoonlijke vaardigheden van professionals. Voor inzicht in dieperliggende drijfveren en gedrag bieden we diverse analyses en assessments.

——————————————————————————————————————-

Partners in Doorbraak is een bedrijfsadviesbureau en biedt opleiding met een eigen Doorbraakacademie. Wij helpen ondernemers met hun bedrijfsvoering, op weg naar een TOP-business. Wij leggen precies de focus op die zaken die voor u en uw klanten hét verschil maken op weg naar een Doorbraak in business.

Wij werken al 10 jaar in de zakelijke- en financiële dienstverlening en bieden veel toegevoegde waarde in het ondersteunen van accountancykantoren in het opzetten van nieuwe dienstverlening voor ondernemers. Op deze wijze bereiken wij veel ondernemers in samenwerking met de accountant.

Partners in Doorbraak helpen u effectief in te spelen op al uw bedrijfsvoeringsvraagstukken met een innovatieve strategie en inspirerend leiderschap, zodat uw omzet zal stijgen, uw winst zal toenemen, uw medewerkersbetrokkenheid zal toenemen en uw klantloyaliteit en klantgeluk zal vergroten.

Partners in Doorbraak start de kennismaking met uw bedrijf en uw vraagstukken altijd met een gedegen analyse. Door een uitgebreide analyse kunnen we die factoren te vinden die voor uw bedrijfsvoering HET verschil maken.

Er worden commerciële doorbraken gerealiseerd die hand en hand gaan met doorbraken in leiderschap, cultuur en klantcentrale processen, mede gerealiseerd door uw eigen betrokken medewerkers. ‘Samen op weg naar een Doorbraak in bedrijfsvoering!’ Doorbraak naar een TOP-business.

 • Happiness, passie & fitheid organisatie

  Op weg naar meer rendement door te werken vanuit geluk, passie en een goede conditie. Gelukkige vitale werknemers en dolgelukkige klanten.

 • Inspirerend Leiderschap & management

  Vergroten van de slagkracht van de directie en het management. Hoe krijg je inspirerend leiderschap en voorbeeldgedrag?

 • Sales, marketing & klantbeleving

  Verbeteren van commerciële slagkracht en intrainen van adviesvaardigheden. Implementeren customer journeys voor zeer gelukkige en loyale klanten. Creëer ambassadeurs en verdubbel van rendement.

 • Medewerkers & winnende cultuur

  Analyses en training ten aanzien van samenwerking, winnende cultuur en inzicht in de persoonlijke profielen. Programma’s voor het meetbaar verhogen van de (high) performance van het team.

 • (Klant)Proces & efficiency

  Doorvoeren van efficiënte procesverbeteringen en het optimaal inrichten van de organisatie met de focus op klantprocessen.

 • Strategie, businessmodel & innovatie

  Opstellen van toekomstvisie, waarbij strategie wordt aangepast aan nieuwe marktomstandigheden. Invoeren nieuwe dienstverlening en ontwerpen nieuwe businessmodellen.

 • Invloedrijke communicatie & social media

  Een onderscheidende communicatie, passende bij uw boodschap, vanuit uw propositie, gewenste performance en het optimaal benutten van social media, internetmarketing en ultieme website.

 • High Performance Bedrijf

  Uw resultaat door de 7 doorbraakfactoren te implementeren? U bent een High Performance Organisatie = Bovengemiddelde prestaties gedurende langere termijn ten opzichte van branchegenoten.

Huub van den Berg

Huub van den Berg

Presentator, trainer en Regisseur van verbetertrajecten bedrijfsvoering

Huub van den Berg adviseert u graag hoe uw nieuwe dienstverlening te vernieuwen, gebaseerd op een strategische keuze die voor u en uw klanten hét verschil maakt.

Bertine Blom

Bertine Blom

Presentator, trainer en regisseur van verbetertrajecten

Samen kunnen we uw bedrijfsvoering verbeteren, passende bij de nieuwe ontwikkelingen. Ook als u uw bedrijfsvoering op orde heeft dagen wij u continue uit te verbeteren! Samen met u willen wij de uitdagende toekomst tegemoet!

Wij zijn twee Partners in Doorbraak. we vinden het altijd leuk om in contact te komen met gemotiveerde professionals om mee samen te werken en nieuwe partnerships te bouwen. Dus wees niet terughoudend, zoek contact!

 • Are you ready for take off?

  Neem contact op voor een afspraak

Zend ons een bericht bij vragen of kennismaking

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Facebook IconYouTube IconBezoek de zakelijke LinkedIn pagina van Huub van den BergBezoek de zakelijke LinkedIn pagina van Huub van den BergBezoek de zakelijke LinkedIn pagina van Huub van den BergBezoek de zakelijke LinkedIn pagina van Huub van den Berg