Waarom kiezen voor Partners in Doorbraak ?

Partners in Doorbraak maakt samen met u hét verschil. Door een excellent veranderingstraject te ontwikkelen en deze -samen met u- succesvol te implementeren. Wij noemen dit: Samen op weg naar een excellente dienstverlening! Met een specifieke mix van inhoudelijke expertise, realisatiekracht en verander-vaardigheden begeleiden wij u door het proces om dit te bereiken.

Onze specialisatie

Doorbraakprogramma’s
Praktijkgericht/ervaring in accountancy
Direct toepasbaar en resultaatgericht
Experts in High Performance Organisaties

Kennismaking Huub van den Berg en Bertine Blom

‘Samen met de accountant de waarde voor zijn klanten vergroten. Dát is het doel, daar werken we aan. Om vooruit te komen willen we eerst samen investeren in het verbeteren van uw bedrijfsvoering, aldus Huub en Bertine, directeuren bij ‘Partners in Doorbraak!. Daarnaast moeten de vaardigheden in adviserings- en verkooptechnieken die de accountants en belastingadviseurs hebben op TOP niveau zijn om de toegevoegde waarde ook te laten beleven aan de klant. Meedenken als partner-in-business is hierbij cruciaal. Elk advies begint dáár, vooral als het over het implementeren van de nieuwe strategie gaat. Wij bieden vanuit ‘Partners in Doorbraak’ de deskundigheid en middelen om hier serieus vorm aan te geven.’

Hieronder een beschrijving van onze ervaring en expertise. Voor meer persoonlijke informatie verwijzen wij u naar ons creatieve CV, Facebook zakelijk en onze LinkedIn pagina e.a.

Huub van den Berg

Huub van den Berg

Eigenaar

In 1984 direct na het VWO begonnen aan de opleiding tot Registeraccountant, deze opleiding is in 1994 succesvol afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Praktijkervaring opgedaan bij diverse accountantskantoren – zowel Big Four (Ernst & Young en PriceWaterhouseCoopers) als regionale MKB-kantoren. Na een aantal jaren controlewerkzaamheden verschoven de werkzaamheden steeds meer naar het algemene management. Het accent kwam te liggen op opleidingen en commercie wat uiteindelijk in 2004 geresulteerd heeft in de oprichting van MAGVendRA, dé Sales Academy voor Accountants. Huub is spreker, gecertificeerd trainer en gedragsanalist. Als HighPerformance Change Manager begeleidt hij (accountants)organisaties naar een High Performance Organisatie (HPO). Met als resultaat betere prestaties op het gebied van winstgevendheid, klantbeleving en positionering.

Specialties: Gedragsanalyse, Sales Leergangen, Maatwerk incompany trajecten, trainingen en coaching.

Bertine Blom

Bertine Blom

Eigenaar

De afgelopen 25 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in diverse functies met als overeenkomstig kenmerk het (helpen) verbeteren van prestaties van organisaties, teams en individuen: ‘Samen op weg naar een TOP-organisatie!’

Mijn grootste uitdaging ligt bij het adviseren en begeleiden van veranderingsprocessen met als doel het succesvol verbeteren van bedrijfsvoering (ook of juist van een 8 naar een 9+). Centraal staat het behalen van zakelijke ambities van mijn klanten.

Vanuit visie, een duidelijk doel, een samenhang van activiteiten en focus op actiepunten die resultaten echt verbeteren adviseer ik bedrijven. Doelstellingen zijn o.a. het vergroten van: winstgevendheid, omzet, klantbeleving en KTV, ROI, medewerker tevredenheid, proces en efficiency

Mijn speciale interesse gaat uit naar veranderingsprocessen naar High Performance Organisaties en Customer Experience Management (Customer Journey’s en inbouwen WOW-momenten).

De kern van groei en succes zit in het rendement van ‘geluk en passie’ van medewerkers als succesfactor voor (HP) organisaties.

‘Samen op weg naar een succesvolle én gelukkige TOP-organisatie!’

Specialismen: Coaching | Training | Consultancy | Business Excellence | Seminars | positionering | managementcoaching | klantbeleving | high performance | communicatie | Customer Experience Management | Changemanagement | rendement van geluk | passie | verbeteren |

Voor een nadere kennismaking
* Persoonlijke website Bertine Blom: www.bertineblom.nl
* Zakelijke Facebookpagina Bertine Blom: www.facebook.com/Bertine.Blom
* Creatief CV Bertine Blom: