Deloitte – Praktijkontwikkeling afdeling MKB Accountancy en Advies

Praktijkontwikkeling voor de afdeling MKB Accountancy en Advies

De partners, directors en managers van de afdeling MKB Accountancy wilden actief aan de groei van hun business unit werken. Door ook de partners en directors actief aan deze trainingen te laten deelnemen werd grote betrokkenheid, urgentie en gemeenschappelijke verantwoordelijkheid getoond. Training en aanscherping van zowel de commerciële als adviesvaardigheden stonden centraal tijdens dit traject.

Client

MKB Accountancy en Advies

Wilt u als ambitieuze ondernemer direct zicht hebben op de financiële huishouding van uw onderneming? En wilt u kunnen sparren over de performance van uw onderneming, voor een vast bedrag per maand? Dat kan met ctrl by Deloitte.

website: http://www2.deloitte.com/nl/nl/pages/mkb-accountancy-en-advies/topics/mkb-accountancy-en-advies.html

Onze rol

Onze rol

Er is een gevarieerd lesprogramma opgesteld, waarbij theorie en praktijksimulatie zijn afgewisseld. Na afloop van iedere sessie maakten de deelnemers een concreet actieplan.

Vaardigheden

Vaardigheden

    • vragenstellen (Luister, Samenvatten, Doorvragen)
    • advisering volgens het partner-in-business jaarrekeningenmodel
    • acquisitie
    • sociale vaardigheden (inzicht in (klant)gedrag)

Resultaat

Meer klanten, meer omzet én PE-uren

Facebook IconYouTube IconBezoek de zakelijke LinkedIn pagina van Huub van den BergBezoek de zakelijke LinkedIn pagina van Huub van den BergBezoek de zakelijke LinkedIn pagina van Huub van den BergBezoek de zakelijke LinkedIn pagina van Huub van den Berg