Seminar ‘Online financiering’. Kans of noodzaak?

Sinds de financiële crisis in 2008 zijn de regels omtrent kredietverschaffing steeds verder aangescherpt en is het zowel voor starters als voor bestaande (MKB-) ondernemingen steeds lastiger geworden om financieringen te krijgen. Gelukkig ontstaan er steeds meer alternatieve financieringsvormen, waardoor ondernemers in hun financieringsbehoefte kunnen worden voorzien en hun ambities en dromen kunnen realiseren.

Partners in Doorbraak heeft een ‘Route naar succes’ ontwikkeld voor accountants en advisering in financieringsmogelijkheden voor bedrijven.  Door Accountants op te leiden in de diverse online financieringsmogelijkheden en hen hierbij een praktische implementatieroute aan te bieden is er een geweldige mogelijkheid gecreëerd om nog meer (startende) ondernemers kennis te laten maken met online financiering waardoor nog meer (startende) ondernemers hun dromen kunnen realiseren.

Happy Start-ups! Better Business

Client

SymBid

Symbid is een beursgenoteerd online financieringsplatform dat particuliere investeerders, MKB-ondernemers en start-ups bij elkaar brengt. Ondernemingen kunnen online hun onderneming en bedrijfsplan pitchen voor investeerders, en investeerders krijgen de kans om te investeren in rendabele en grensverleggende ideeën. Symbid brengt hiermee alle partijen voor een succesvolle financiering bij elkaar op één platform. Symbid wordt wereldwijd gezien als voorloper in onlinefinanciering. Symbid staat genoteerd op de US OTC Markets als SBID.

Samen met SymBid zet Partners in Doorbraak routes in de markt voor accountantskantoren om crowdfunding te zetten als nieuwe dienstverlening. Accountantskantoren kunnen met deze nieuwe dienstverlening klanten die op zoek zijn naar alternatieve financieringsmethoden helpen. Ook klanten die vermogend zijn stellen zij zo in staat een hoger rendement op hun kapitaal te behalen

SymBid Website: https://www.symbid.nl

Onze taak

Onze taak

  • Het geven van inspirerende presentaties aan ondernemers en aan accountantskantoren.
  • Het ontwikkelen van een route naar succes in een aantal stappen om de nieuwe dienstverlening van accountantskantoren in de markt te zetten.
  • Zorgen voor het geluk en succes van startende ondernemers die op zoek zijn naar alternatieve mogelijkheden voor investeringskapitaal

Resultaat

Resultaat

  • Nieuwe dienstverlening voor accountantskantoren
  • Nieuwe kansen voor startende ondernemers
  • Nieuw concept bedacht met veel wervingskracht
  • Nieuwe kansen voor investeerders