Meer business uit acquisitiegesprekken en acquisitieactiviteiten!

Bij onze klant wilde meer business halen uit hun adviesgesprekken acquisitieactiviteiten.

We hebben hier een programma op maat ontwikkeld voor vennoten en hun relatiemanagers.

Meer business uit gesprekken

Visser & Visser werkwijze en visie

Strategische adviezen

Visser & Visser maakt van ondernemers betere ondernemers. We leveren niet alleen cijfers op, we zorgen ervoor dat die cijfers u iets opleveren. Dat doen we met strategische adviezen gebaseerd op uw meest actuele cijfers. Dankzij onze gerichte stuurinformatie en coaching bereiken we samen een beter resultaat. Samen, want bij Visser & Visser staat u er niet alleen voor.

Aanspreekpunt en inspirator

Voor ons is elke klant uniek. U krijgt bij Visser & Visser dan ook een eigen aanspreekpunt. Deze mkb-specialist lost voor u gericht problemen op, maar is bovenal uw inspirator. Hij ondersteunt u over de volle breedte. Hij luistert, denkt positief kritisch mee en geeft u gevraagd en ongevraagd adviezen.

Uw mkb-specialist werkt met dashboards en online tools waarin uw actuele cijfers zijn verwerkt. Zo heeft u altijd en overal real time informatie beschikbaar over uw onderneming. Voor de juiste interpretatie van de cijfers kunt u rekenen op uw persoonlijke aanspreekpunt. Hij wordt bijgestaan door een team specialisten. Zo komt alle kennis en ervaring uit onze organisatie u direct ten goede. En helpen we uw ambitie waar te maken.

Altijd dichtbij

Visser & Visser is een middelgroot kantoor met elf vestigingen en circa 250 medewerkers. U vindt ons op goed bereikbare, regionale locaties, dichtbij onze opdrachtgevers. Zo weten wij wat er leeft en speelt in uw regio.

Visser & Visser organisatie

Organisatie

Visser & Visser is een middelgroot kantoor met elf vestigingen en circa 250 medewerkers. U vindt ons op goed bereikbare, regionale locaties, dichtbij onze opdrachtgevers. Zo weten wij wat er leeft en speelt in uw regio. Bij iedere vestiging vindt u administratieve, financiële en fiscale diensten onder één dak. U krijgt geen losse adviezen, maar een totaaladvies.

Onderscheidende cultuur

Visser & Visser heeft een eigen bedrijfscultuur met specialisten die elk hun eigen expertise, gedrevenheid en een schat aan ervaring in de financiële dienstverlening hebben. Ze ondernemen met u als ondernemer en helpen uw ambitie waar te maken. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt uit onderzoek van het tijdschrift Management Team. Uit hun landelijke enquête naar de populariteit en kwaliteit van leveranciers van financiële diensten in 2015 staan de accountants  van Visser & Visser op de 17e plaats en de fiscalisten zelfs op de 8e plaats.

Structuur

Visser & Visser heeft een partnerstructuur. De partners zijn verantwoordelijk voor de missie, visie en de strategie van Visser & Visser en functioneren als een algemene vergadering van aandeelhouders. Een Centrale Directie stuurt de organisatieonderdelen aan en legt daarbij verantwoording af aan de AvA. De Centrale Directie wordt gevormd door Jan van Maaren AA en Steef Visser RA.

De verantwoordelijkheden liggen bij Visser & Visser zo laag mogelijk in de organisatie. Flexibiliteit en slagvaardigheid zijn daarbij gewaarborgd om onze dienstverlening aan u zo optimaal mogelijk te houden.

Inhoud trainingsprogramma

Het trainingsprogramma omvat de volgende doelstellingen:

   • Advieskansen signaleren en omzetten in business
   • Herkennen waarom u als accountant-professional moeite heeft met acquisitie
   • Inzicht verkrijgen in de diverse fasen van het acquisitieproces
   • Belangrijke tips om uw acquisitieproces te verbeteren met betrekking tot organisatie, proces en persoon
   • Uzelf en uw organisatie bondig en boeiend presenteren
  • Doelgericht uw netwerk analyseren

   Strategisch netwerken

   Strategisch netwerken

   • Moeiteloos in- en uitbreken op recepties

De nadruk heeft gelegen op de praktische doorvertaling. Morgen direct anders aan de slag!