Wat anderen over ons zeggen

Huub heeft in 2013 de directie van SynCount op constructieve wijze begeleid en uitgedaagd tijdens de module Bedrijfsstrategie. Hij heeft ons geholpen constructieve keuzes te maken om samen met onze medewerkers verder te bouwen aan een succesvolle organisatie, waarbij onze (toekomstige) clienten centraal staan. Hierbij staat het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening, zoals de SynCount Business Academy, hoog op de agenda.

drs. Sander Koeleman RApartnerSynCount

Huub organiseert sinds enkele jaren onze PE-sessies. Deze bijeenkomsten hebben als doel om als professional vaktechnisch bij te blijven plus met geïnteresseerde relaties van gedachten te wisselen over actuele, inhoudelijke onderwerpen. Huub is een gedreven, enthousiaste en creatieve organisator en opleider, waardoor onze 
PE-sessies van hoog kwalitatief niveau zijn.

Bart van der Poel RApartnerDKN Accountants

Door de praktische trainingen van Huub en Bertine heb ik mij sterk ontwikkeld in persoonlijke profilering, zowel intern als extern. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in promotie tot partner als wel de verdere uitbouw van mijn cliëntenportefeuille.

Stefan van Huizen AApartnerGrant Thornton

Huub heeft op betrokken en creatieve wijze een ‘Route naar Succes’ ontwikkeld voor accountantskantoren om haar cliënten op succesvolle wijze online bedrijfsfinancieringen te kunnen adviseren en hen hierin te begeleiden. Deze Route naar Succes wordt in diverse abonnementstypes (goud, zilver en brons) aangeboden.

Korstiaan ZandvlietCEOSymBid Corporation