Excellent leiderschap, wat is jouw voorbeeldgedrag?

Excellent leiderschap

Ben jij een excellent leider?
Het maakt niet uit welke strategie je bedenkt, welke tools je inzet. Als je je medewerkers niet kunt motiveren en inspireren om met de High performance doorbraakfactoren aan de slag te gaan, dan gaat het nooit lukken om als organisatie te excelleren.

Als je als leider of manager met je organisatie de beste in je branche wilt worden dan is er een High Performance Cultuur voor nodig. Als leider zul je je dan moeten richten op beter met elkaar samenwerken, met het gezamenlijke resultaat voor ogen.

Wat maakt hét verschil?
TOPleiders kunnen inspireren en weten dat de (drijf)kracht mensen het geheim en succes van iedere organisatie bepaald. Bij het realiseren van een excellent leiderschap komt het erop aan dat jij ervoor kan zorgen dat medewerkers het gewenste gedrag vertonen op momenten van de waarheid om zo de strategie écht te laten werken. In hoeverre ben jij een inspirerend leider?

De vraag is dan allereerst wat jou als leider of manager zelf het meeste inspireert? Haal jij jouw kracht uit studie en opleiding, uit beleids- en actieplannen maken met andere leiders of juist uit jouw mensen?
Uit vele onderzoeken blijkt dat gedrag de onmisbare schakel is naar succes. 
Ga als leider of manager op zoek naar succesvol gedrag bij je mensen en zet zelf voorbeeldgedrag in. Welk gedrag vertonen deze medewerkers? En welk gedrag vertoon je zelf ?

Voorbeeldgedrag is essentieel om anderen in beweging te krijgen… dus begin bij jezelf om de verandering naar High performance in te zetten. Het is net als bij kinderen…Kinderen doen niet wat ouders zeggen wat ze moeten doen, maar wat ouders doen. Met medewerkers is dat niet wezenlijk anders.

Tijdens het High Performance Event hebben we veel concrete voorbeelden hoe je voorbeeldgedrag kunt inzetten en het effect op je mensen kan verdubbelen. Belangrijk is wel om te weten waar je kracht zit.. Doe dan eerst de POWERANALYSE. Anders ga je het voorbeeldgedrag niet lang volhouden..

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *